Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit I love groente:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!: