Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, oregano, peper, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De verse Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit BioBudget: