Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, chocolade, citroen, citroensap, groente, honing, jeneverbes, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal: