Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, peper, peterselie, prei, rozemarijn, saffraan, selderij, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk: