Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Kooktechnieken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Mijn Recepten: