Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Lam, vijf uur gesmoord, met wijn, groente en meer van die dingen
- Ingrediënten:
- aardappel, kruiden, knoflook, lamsbout, mager rookspek, pastinaak, rode ui, selderijknol, witte wijn en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: