Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lamsschouder met sherry
- Ingrediënten:
- bloem, droge sherry, knoflook, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder, rozemarijn, saffraan, sherry-azijn, tijm en ui
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, oregano, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito: