Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, paprikapoeder, peper, prei, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: