Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Sichuanese wontons
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ei, gember, lente-ui, sesamolie, shaoxingwijn, varken en wontonvellen
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, poedersuiker, slagroom, sojasaus, suiker, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bij de koffie uit Luilekkerland:
Recept uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Snack of tussendoortje uit Foodstyling:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen: