Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Dronken mosselen in sekt
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, mosselen, peper, peterselie, prei, selderijknol, sjalotjes, wortels en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemkool, bouillon, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, rozemarijn, selderij, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier: