Recept uit De Urban Cook:
Tripe Lyonnaise
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit De truffel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Hoe te eten: