Recept uit NAJAT:
Gemarineerde ossenhaas
- Ingrediënten:
- rode biet, komijnzaad, ossenhaas, plantaardige olie, roze peperkorrels, truffel, water, witte peperkorrels, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Buffet / snack of tussendoortje / basisrecept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Francesca Kookt!: