Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Foie de veau Lyonnaise - Kalfslever Lyonnaise
- Ingrediënten:
- bloem, boter, demi-glace, kalfslever, olijfolie, peper, bladpeterselie, sherryazijn, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen: