Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Koken met kruiden:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten: