Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Sous Vide Fish Stock
- Ingrediënten:
- knoflook, korianderzaad, olie, prei, steranijs, ui, venkel, vermout, visgraten, witte wijn en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: