Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, kaneel, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Zuur:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit Dressings en marinades:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / buffet / nagerecht uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Hip Holland:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: