Recept uit Turkse kookkunst:
Şehriye çorbasi - Vermicellisoep
- Ingrediënten:
- boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, runderbouillon, tomatenpuree en vermicelli
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: