Recept uit De Urban Cook:
Tripe Lyonnaise
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more: