Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: