Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Killerbody dieet:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen: