Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Pressure-Cooked Veal Breast
- Ingrediënten:
- appelcider, kalfsborst, komijnzaad, kruidnagel, laurier, olie, witte peperkorrels en witte wijn
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, kaneel, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog: