Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Lamsstoofschotel met kruiden
- Ingrediënten:
- chilipoeder, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, munt, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rozemarijn, ui en witte wijn
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, groene paprika, knoflook, konijn, kruiden, laurier, laurierblad, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: