436 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletbieslookbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklaurierlaurierbladmelkolijfoliepeperpeterseliepreisuikertomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Razza al balsamico - Rogvleugel met oude balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, giorgios vinaigrette, granaatappel, laurier, olijfolie, peterseliestengels, pijnappelpitten, rogvleugel, rucola, sjalot, sultana's, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Carpaccio van ossenhaas

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, cornichons, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Pastei van forel

Ingrediënten:
eiwit, forelfilet, gekruide mayonaise, groentecoulis, panade, peper, prei, ricard, room, sjalot, snoek, snoekbaars, spek, spinaziebladeren, tuinkers, venkelzaad, vincentsaus en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
pastei / vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Salade Niçoise met gebakken tonijn

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, basilicum, haricots verts, koriander, kwarteleitjes, mosterd, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, tomaat, tonijn, veldsla, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vissoep met schelpjesmacaroni

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, maïskorrels, melk, peper, schelpjesmacaroni, schelvisfilet, sjalot, verse bieslook en visbouillon

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vis
Haal meer recepten op...