Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensvlees met bleekselderij in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, gedroogde wildevenkelbloemen, knoflook, olijfolie, ui, varkenspoot en witte wijn
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, korianderzaad, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Snack / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Junges Gemüse: