Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurierblad, peper, rode ui, sjalot, spaghetti, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon: