Diner / voorgerecht uit Italië:
Antipasto di anguilla affumicata - Gerookte paling met rode ui
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, gerookte palingfilet, olijfolie extra vergine en rode ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, peper, peterselie, prei, rode paprika, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, witvisfilet, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Casa Moro: