Basisrecept uit Vegeterranean:
Tartaarsaus
- Ingrediënten:
- augurk, azijn, bladpeterselie, bleekselderijblad, citroensap, groene olijven, kappers, knoflook, mayonaise, mosterd, sjalot, wortel en yoghurt
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bieslook, boter, citroen, droge witte wijn, groente, koriander, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Snack / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :