Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Kalfslapjes met kaneel en tijm
- Ingrediënten:
- boter, kalfslapjes, kaneel, knoflook, tijm en vleesfond
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, groentebouillon, kaneelstokje, kastanjechampignons, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth: