Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Geroosterde prei-koolrolletjes
- Ingrediënten:
- garum, koolbladeren, olijfolie, prei, rode wijn en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen: