Basisrecept uit Smaakvrienden:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, venkelzaad, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Smart BBQ:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: