Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Linzen met eend
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, eendenbout, olijfolie, puylinzen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout en peper
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, ui, wijn, winterpeen, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De truffel:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren: