Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, suiker, tijm, ui, vet, witte wijn, witte wijnazijn, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Recept uit De worst story:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Eten in Italie: