Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bouillon, chocolade, citroen, citroensap, groente, jeneverbes, kaas, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen: