Basisrecept uit Smaakvrienden:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, salie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse: