Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Kip in chocoladesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, bruine suiker, cacaopoeder, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, rode wijn, rozijnen, tomatenpuree, ui en zure room
- Keuken:
- Mexicaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, rode wijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Minimania:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: