Recept uit Het krokettenboek:
Koolcroquetten - Catenius - van der meijden, 1912
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, ei, eiwit, olie, paneermeel, witte kool en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boerenkool, broccoli, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: